onsdag 9 maj 2018

Drygt sex veckor

Nu är valparna drygt sex veckor och det har hänt mycket sedan jag uppdaterade bloggen senast. De är nu ute och springer i trädgården varje dag och de mäter sina krafter mot varandra hela tiden. Även de som verkar lugnast kan få riktiga ryck och låta som mindre Gremlins.

Alla valparna är avmaskade som de ska och de får klorna klippta minst en gång i veckan. De har även fått sitt första bad och blivit klippta för första gången. Badet gick bra men klippningen var inte lika enkel och det fanns tillfällen när jag återigen önskade att jag hade haft några fler armar.

Vi har haft besök av flera valpköpare och det är lika trevligt varje gång när man ser hur glada valpköparna är för både våra vuxna hundar och för valparna. Just nu försöker jag avgöra vem som jag ska behålla, dvs. sätta hos fodervärd, och vilken valpköpare som ska få vilken hund. Det är inte helt enkelt för jag vill ju försöka para ihop rätt familj med rätt hund.

Valparna kommer att veterinärbesiktigas måndagen den 21 maj på morgonen då de även blir vaccinerade och får chip. Efter det är det dags för avfärd för åtminstone två av dem. Därefter kommer de att lämna oss successivt men en får stanna lite längre eftersom det passar hans blivande matte bättre.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar