lördag 13 september 2014

6 veckor

Valparna är sex veckor gamla och vi här hemma börjar inse att om bara någon vecka kommer vi inte längre ha kvar dem här. Det känns vemodigt redan innan de lämnat oss.

Alla hundar, stora och små


Valparna växer precis som de ska och de är väldigt jämna både i storlek och utveckling. De är avmaskade igen och jag fortsätter att klippa deras klor utan problem. I veckan fick de en hel hop med nya leksaker, denna gång utan pip. Även om de tycker att de nya leksakerna är roliga så föredrar de kökshanddukar och foppatofflor. Även byxor och andra kläder har hög nöjesfaktor.

Valparna får vara ute så mycket som möjligt när vädret är bra. Dels för att de tycker att det är roligt och dels för att det underlättar för oss. Nu har vi väldigt hög konsumtion av tidningar och som tur är har vi vänligt inställda grannar som tycker att det är ok att vi sköter deras tidningsinsamling. Att hundarna uppskattar att vara ute märks tydligt när terrassdörren är stängd för då står de och krafsar på denna för att få den att öppna sig.

En tidning insparad


Registreringshandlingarna är inskickade till SKK och jag har bokat tid för veterinärbesiktning. Nu ska vi bara bestämma oss för vem som ska få vilken valp och det är inte enkelt eftersom kullen är så jämn. Men när de är åtta veckor kommer vi att ha bestämt oss.

Jag får lite dåligt med matInga kommentarer:

Skicka en kommentar