söndag 10 augusti 2014

Hänga i gardinen

Ni som är uppmärksamma bloggläsare har säkert läst Ylvas kommentar om att hänga i gardinen. När vi skulle köpa vår första valp, Heidi, av Ylva frågad hon vad vi ville ha för sorts valp. Jag sade då bland annat att vi inte ville ha den som var mest tillbakadragen eftersom vi har tre barn och på grund av det hade mycket spring hemma men vi ville kanske inte heller ha den som hängde i gardinerna eftersom det var vår första hund. Ett tag efter detta samtal meddelade Ylva att det var just Heidi vi skulle få. Strax därefter skickade hon kort på Heidi till oss.


Heidi 7 veckor

Trots att Heidi var den som hängde i gardinen passade hon fantastiskt bra in i vår familj. Ylva gjorde ett bra val av valp till oss precis som hon gjorde två år senare när hon valde ut Iris till oss. 

1 kommentar:

  1. En uppfödare är den som känner valparnas karaktär och aktivitetsnivå allra bäst efter alla veckor. Därför får man mest hjälp av uppfödaren när det gäller att hitta rätt valp till sin familj. Att ta den valp som kommer fram först etc. när man är och tittar är en myt och en slump och behöver inte alls vara rätt för just den familjen.
    Ni kommer att märka hur väl ni känner denna kull snart. Dock är det ju väldigt roligt att sända dessa bilder till valpköpare då man fått en bra kontakt och vet att valpköparen tål skoj. Att sedan alla valpar i kullen hängde i den gardinen behöver man ju inte alltid föreviga på foto. :-). Man fotar just när den som INTE skulle hänga där, har fått ett rejält tag....ja om valpköparen har humor så klart. Å humor har ni...det var därför jag valde Iris till er andra gången...ha...ha...ha....
    /Ylva

    SvaraRadera