lördag 16 augusti 2014

Mer ögon

Nu har alla sex valparna öppnat sina ögon. De har fullt sjå att hålla koll på varandra och se till att ingen får mer mat än någon annan. Om det är något som inte passar dem så både morrar de och skäller nu. Det känns som att Heidi längtar efter att de ska bli tre veckor så hon får lite avlastning beträffande maten, och nu är det inte långt kvar. 
God morgon...
Idag har "moster" Iris fått hälsa på valparna. Hon lyckades smita in när jag gick in till Heidi och valparna men Heidi hade inga synpunkter på detta. Iris såg ut att fundera på vad det var för små varelser som invaderat hennes hem. När hon hade tittat färdigt så gick hon ut och sedan var det inte mer med det. 


Huvudet som sticker fram över kanten till valplådan är Iris.


Heidi har idag varit ute på en lite längre promenad och det såg ut som hon uppskattade detta. Dock var hon lite sur eftersom hon inte fick gå ner på stranden och bada, vilket hon älskar. Tyvärr kommer hon inte att få vara på stranden förrän hon inte längre har flytningar eftersom jag inte vill riskera att hon får någon infektion om hon badar.

Valparna utnyttjar alla luckor när de vill ha mat.   
1 kommentar:

  1. Vad trygg Heidi är som redan tycker att det är ok att Iris tittar på valparna. Med tiden hjälps de nog åt att leka med dem och uppfostra dem.
    /Ylva

    SvaraRadera